Denizli'nin Kale ilçe belediyesinde zabıta memuru Nesrin Zıraplı (24), bir otomobilde tartıştığı itfaiye eri Mehmet Ali Talay'ı (39) tabancayla öldürdü.

Dün akşam saat 22.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Orman İşletmesi yakınında meydana gelen olayda, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Kale İtfaiyesi'nde çalışan Mehmet Ali Talay, kendisine ait otomobilde Nesrin Zıraplı ile tartıştı. Tartışma sırasında Nesrin Zıraplı, ruhsatsız tabancayla Talay'a 3 el ateş ederek öldürdü. Zıraplı'nın daha sonra Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla'yı telefonla arayarak cinayet işlediğini söylediği, başkanın da polisi arayarak bilgi verdiği öğrenildi. Zıraplı gözaltına alınırken Talay'ın cesedi, otopsi için Kale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öldürülen Talay'ın 12 yaşındaki kızı F.T.'nin babasının facebook hesabına yazdığı su mesaj, okuyanları üzdü: "Babam gel çok özledim, ne olursun gel. Kokunu elimi tutmanı sarılmanı ben ağladığımda seninde ağlamanı babam şimdi yoksun ama sol yanım çok acıyor be gel nasıl geldin. Neden geldin diye bile sormayacağım. Koca kızım de canım de sen be sadece babam değildin dert ortağım ilk aşkımdın kardeşim seni göremeyecek. Allah sevdiği kulunu erken yanına alırmış. Mübarek günlerde öldün canım ama çok acıyor çok. Kıyafetine sarılıyorum ben kokun sinmiştir diye hep ağlıyorum ama seni her şeyden çok seviyorum. Aşkım otopsi oluyon paralıyorlar ciğerim kanlanıyor acıyor ama elimden bir şey gelmiyor be kurban olduğum gel nasıl özledim gel mekanın cennet olsun."