Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, bir servis aracı sürücüsü, 'Kadınları mevlide götüreceğim' diyen kimliği belirsiz kişi tarafından dolandırıldığını belirterek polise müracaat etti.

Çarşı Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat eden M.D., servis aracı sürücülüğü yaptığını, kimliği belirsiz kişi tarafından 1.120 lira dolandırıldığını söyledi. Olayla ilgili ifade veren M.D., şunları kaydetti: "Evime gelen 45-55 yaş arasındaki bir erkek şahıs, '15 tane bayan var, mevlit törenine götüreceğiz' diyerek minibüsümle servis yapmamı istedi. Teklifi kabul ettim. Bir sokağa gittik. Şahıs çeşitli bahanelerle benden 1.120 lira alarak koltuğa bıraktı. Birlikte araçtan inerken şahıs, parayı aldı. Şüpheli, daha sonra belirtilen adreste aracımı park etmemi istedi. Bu esnada şüpheli yanımdan ayrıldı. Beklememe rağmen yanıma gelmeyince dolandırıldığımı anladım."

KIZ ARKADAŞI EDİNEYİM DERKEN DOLANDIRILDI
Çarşı Polis Merkezi'ne başvuran S.A. ise kız arkadaşı edindireceğini vaat eden kişi tarafından dolandırıldığını kaydetti. S.A., "İnternette tanıştığım bir şahıs, bana kız arkadaşı edindireceğini söyledi. Bunun üzerine şahsın hesabına 600 lira para yatırdım. Fakat daha sonra dolandırıldığımı anlayınca polis merkezine geldim." diye konuştu.

Cumhuriyet Savcısı olaylarla ilgili soruşturma başlattı.