İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, belediye meclis üyeleriyle iftarda buluştu.

Haliç Kongre Merkerzi'nde düzenlenen iftara İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, AK Parti Grup Başkanvekili Abubekir Taşyürek, CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever ve meclis üyeleri ile Büyükşehir bürokratları katıldı.

İftarın ardından katılımcılara hitap eden Kadir Topbaş, Ramazan-ı Şerif’in manevi ikliminin İstanbul’da bir başka yaşandığını belirterek, vatandaşların ve İslam aleminin yaklaşan Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. İstanbul’un menfaatlerini her şeyin üstünde tutarak hizmet etmeye özen gösterdiklerini söyleyen Topbaş, yerel yönetimlerin vatandaşla devlet arasındaki bağı kurduğunu hatırlattı.

Meclis üyeleriyle birlikte İstanbul’a çok güzel hizmetler yaptıklarını ifade eden Topbaş, ''İnsanların umutlarını ve yarınlarını emanet almışız. Vatandaşlarımızın bizden beklentileri var.'' dedi. İstanbullulara daha güzel bir şehir ve daha güzel bir gelecek hazırlamak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Topbaş, meclis üyelerine işbirliği içinde, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.