Ak Parti Ve CHP Kadirli Belediye Başkan Adayları İle MHP Andırın Belediye Başkan Adayı Ali Çatalbaş Birlik Beraberlik Görüntüsü Verdiler. CHP Andırın Belediye Başkan Adayı Abdullah Naim Çetin  Programı Dolayısıyla Kutlama Mesajı İle Katıldığı Geceye, Platform Başkanı Mustafa Demirci'nin Yaptığı Konuşma ve Çekilişle Misafirlere Hediye Edilen Bidonlar Dolusu Tirşik Damga Vurdu.
 
Kadirli Andırın Gelişim Platformunca düzenlenen birlik ve beraberlik yemeği kalabalık bir topluluğun katılımıyla Kadirli Öğretmenevinde gerçekleşti.
 
Gecede bir konuşma yapan Mustafa Demirci "Kadirli ve Andırın insanı aynı yapıya sahip aynı gelenek görenek örf ve adetleri yaşayan çoğunluğu birbiriyle akrabalık bağı bulunan kendine has bir topluluğu oluşturmaktır. Andırın'sız Kadirli, Kadirli'siz andırın düşünülemez ayrımız gayrımız yok amblemimizde olduğu gibi "Turp ve Tirşik yaşasın kardeşlik diyoruz." Diyerek katılımcılara hoş geldiniz dedi.
 
Yapılan Geceye Andırın'dan Milli Eğitim Müdürü Sami Cömert, MHP İlçe Başkanı Ali Özdemir, MHP Andırın Belediye Başkan adayı Ali Çatalbaş, Andırın Havadis Gazetesi Temsilcisi Ramazan Özdemir, Andırın Ziraat Odası Danışmanı Murat Dal, Andırın Çevre ve Kültür Varlıkları Koruma Derneği Başkanı Mustafa Coşkun katıldı. Proğram Usta Sanatcı Selim Yiğit'in konseriyle sona erdi.