Kağıthane'de seyir halinde olan otomobile başka bir otomobilden ateş açıldı. Sol arka camdan giren kurşun, sürücünün başına isabet ederek ağır yaralanmasına sebep oldu.

Olay, saat 05.00 sıralarında, E-5 Karayolu, Okmeydanı yol ayrımında meydana geldi. İddiaya göre, Cüneyt Fehmi Korkmaz (36) yönetimindeki 34 TP 1699 plakalı otomobil, Okmeydanı yol ayrımından Kasımpaşa istikametine seyir halindeyken, takipte olan ve plakası alınamayan bir otomobilden ateş açıldı. Araçta bulunan Cüneyt Fehmi Korkmaz başından vuruldu. Otomobil bariyerlere çarparak durdu. Saldırganların bulunduğu araç ise hızla uzaklaştı.

Olayı görerek yaralı Korkmaz'a yardım eden taksi sürücüsü Ramazan Aydın, durumu polis ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından otomobilden çıkartılan sürücü Korkmaz ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Saldırının yaşandığı bölgeye gelen polis ekipleri, olay yerine güvenlik şeridi çekerek delil araştırması yaptı. Polis ekiplerinin yaptığı araştırma sonucu olayı gerçekleştiren zanlının 45 yaşındaki Y.G. olduğu iddia edildi. Görgü tanığı taksi sürücüsü Ramazan Aydın, "Ben geldiğimde kazayı gördüm. Arabamı çektim kenara. Yardımcı olmak için ambulansı ve polisi aradım. Ambulans geldi. Şahıs vurulmuştu. Arka camda mermi izi var. Kurşun kafasına isabet etmiş" dedi. Ağır yaralı sürücünün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.