Kağıthane’de 6 katlı binada henüz bilinmeyen sebeple patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Polisin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

Olay, Hürriyet Mahallesi Dr. Celim Bengü Caddesi üzerindeki 6 katlı binada saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Binanın üçüncü katında henüz bilinmeyen sebeple patlama oldu. Patlamanın şiddetiyle dairenin duvarları yıkıldı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanan 4 kişi ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Olay yerini emniyet şeridiyle kapatan polis, söz konusu adreste inceleme başlattı. Bir derginin bürosu olarak kullanıldığı öne sürülen adresteki patlamaya neyin yol açtığının belirlemek için çalışmalar devam ediyor.

Binanın sahibi olduğunu belirten bir kadın, daireyi kiraya verdiklerini ve patlamanın sebebini bilmediklerini söyledi. Bazı vatandaşlar, patlamaya bombanın yol açtığını iddia etti. Yan binada oturduğunu belirten şahıs da büyük bir gürültü duyduklarını ve kendilerini dışarı attıklarının aktardı. Görgü tanığı vatandaş patlamanın olduğu binanın merdivenlerinin de yıkıldığını belirtti.

Bomba İmha ve İnceleme ekibi ile Olay Yeri İnceleme ekipleri adreste detaylı inceleme yapıyor. Polisin olayla ilgili soruşturması da devam ediyor.