Kağıthane’de beş katlı bir binanın çatısı şiddetli lodos nedeniyle uçtu. Uçan çatı parçası, sokak üzerinde park halindeki bir kamyonetin üzerine düştü. Düşen çatı iki apartman ve iki elektrik direğine de zarar verdi.

İstanbul’da iki gündür etkili olan lodos hayatı olumsuz etkiliyor. Seyrantepe Mahallesi Nato Caddesi Bülbül Sokakta bulunan bir apartmanın çatısı şiddetli rüzgar nedeniyle uçtu. İki apartmanın duvarına ve iki elektrik direğine çarpan çatı, park halindeki bir kamyonetin üzerine düştü. Olay anında sokakta kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sokak itfaiye ekiplerince yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Önlem olarak sokağın elektrik ve doğalgazı kesildi. Çatının sokaktan kaldırılması için itfaiye ekipleri çalışma başlattı.

Binanın çatısının rüzgara dayanamayarak uçtuğunu söyleyen vatandaşlar, parçaların bir aracın üzerine düştüğünü vurgulayarak sokakta kimsenin bulunmaması nedeniyle can kaybı ve yaralının olmadığını söyledi.