Özel Kahramankent Fen Lisesi Kazakistan’ın başkenti Astana’da düzenlenen 45 okul ve 135 öğrencinin katıldığı The World Scholar’s Cup yarışmasında dereceye girmeyi başardı.

Kahramankent Lisesi öğrencilerinden Ahmet Türker ve Cemal Fatih Paksoy yarışmanın ‘Collaborative Writing’ alanında gümüş madalya alarak dünya ikinciliği elde etti.
Başarısını öğretmen ve ailesinin desteğine bağlayan Ahmet Türker, “Çalışmalarımızda bize destek olan başta ailem ,İngilizce öğretmenlerime ve emeği geçen okuluma teşekkür ederim.” dedi.
Okul Müdürü Ali Kutup, İngilizce öğrenmenin günümüzdeki önemine değinerek, “Okulumuzda verdiğimiz ingilizce eğitiminin sonuçlarını görmek çok sevindirici. Hafta sonları verdiğimiz Pratik İngilizce ek derslerini önümüzdeki yıl da devam ettireceğiz. Öğrencilerimizi, kendilerini bu turnuvaya hazırlayan İngilizce öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizin ailelerini tebrik ediyorum. Öğrenciler ayrıca, haziran ayında Malezya’da düzenlenecek olan dünya finaline de davet edildiler.” diye konuştu.