Iğdır’ın Aralık ilçesine bağlı Hasanhan Köyü yakınlarında, PKK'lı teröristlerce polis ekiplerine yönelik düzenlenen bombalı saldırıda şehit edilen polislerden 33 yaşındaki başkomiser Mehmet Parlak’ın acı haberi, baba evine ulaştı.

Iğdır Dilucu Sınır Kapısı’nda görevli polis memurlarını götüren servis minibüsü ile koruma görevi yapan otomobilin, Aralık ilçesine bağlı Hasanhan Köyü yakınlarından geçişi sırasında PKK’lı teröristlerce yola döşenen bombanın uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu 13 polis şehit düştü. Şehit olan Başkomiser Mehmet Parlak’ın şehadet haberi, Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesindeki baba ocağına ulaştı. Parlak ailesinin Harbiye Mahallesi'ndeki evine giden Göksun Kaymakamı Cengiz Ayhan, İlçe Jandarma Komutanı Abdullah Yaylamış ve İlçe Emniyet Müdür Sabahattin Poçulu, şehit başkomiserin babası Ömer ve annesi Özgül Parlak’a oğullarının şehadet haberini verdi. Acı haberle sinir krizleri geçiren aileye sağlık görevlileri müdahalede bulundu. 

ŞEHİDİMİZ MEHMET PARLAK'IN FOTOĞRAFLARI

Ömer ve Özgül Parlak çiftinin 4 çocuğunun en küçüğü olduğu öğrenilen şehidin, evli olduğu eşinin ise İstanbul’da bulunduğu bildirildi.