Belediye ekipleri kış şartları gelmeden Kaski ekiplerinin alt yapı çalışmalarını tamamladığı noktalarda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen ve asfalt sezonunu henüz kapatmadıklarını belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven şunları söyledi,” Malumunuz artık havalar iyice soğudu. Ama bizler çalışmalarımızda hızımızı hiç azaltmadık. Geçtiğimiz haftalarda ekiplerimiz Beyceğiz Mahallemizde alt yapısı biten caddelerimizde ana arterlerin tamamını sıcak asfalt kaplama çalışmalarını tamamladı. Şimdi ise Pınarbaşı Mahallemizde kaplama çalışmalarımıza devam ediyoruz. Birçok sokak ve caddemizde parke kaplama çalışmalarımız yapıldı bu mahallemizde ki halen devam ediyor. Bizlerde çalışmaları yerinde görerek, gerekli inceleme ve çalışmaları sürekli takip ediyoruz.

Eshab-ı Kehf Bulvarımızı hastanemize giden Kemal Ertekin Caddemiz arasında bulunan sokaklarımızda yer yer parke ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarımızı yapıyoruz. Şu an ise ekiplerimiz Barbaros, Evliya Çelebi, Kiracılar ve Ala Pehlivan sokaklarında sıcak asfalt kaplama çalışmalarını yürütüyor. Hemşerilerim merak etmesin bizler ilçemizin tamamında girilmedik yol, yapılmadık sokak bırakmayacağız. Yağışlar hızını arttırana kadar, hava şartları bizleri yorana kadar çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Büyük oranda tamamladığımız çalışmalarımız ilçe genelinde tamamlandı. Kalan yerlerimiz ise alt yapı çalışmaları nerede tamamlanırsa orada üst yapı çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.