2016 yılında muavinin bir üniversite öğrencisinin yanında mastrübasyon yapması ile gündeme gelen  otobüs firması hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Sosyal medya platformu Twitter'da paylaşım yapan bir kişi otobüs şoförü, muavin ve bir genç kadın arasında fuhuş olayının yaşandığını iddia etti.

İşte O Paylaşım:

M... Turizm. yapılan yüzünüze vurulmazsa siz gerçekten iflah olmayacaksınız. Kahramanmaraş - Ankara 12.08.2021 tarihli seferde gerçekleşen FUHUŞ olayında, karım yolcular arasındaydı. Hikayeyi anlatacağım lütfen gönderiyi favlayıp rt edin bunların rezilliğini herkes görsün.

Saat 14.02 sularında Kapadokya Dinlenme tesisinde otobüse az önce ki fotoğrafta ki kadın yolcu olarak biniyor. Mola bitiminden 15-20 dakika sonra bu kadın tek başına şoförün dinlenme kabinine giriyor. Kadın girdikten 10 dakika sonra ise muavin hemen peşinden kabine giriyor.

Durumu farkeden yolcular ve eşim sorunu dile getiriyorlar ve hemen polisi arıyorlar fotoğrafta da görüldüğü üzere polis 20 dakika sonra aracı çeviriyor ve kadını sorgulamaya başlıyorlar. Kadının ifadesi çok aciz. "Ben çok yorulmuştum dinlenmek için oraya girdim" diyor.

Bunun üstüne polis ekibi ve kadını alıkoyuyor ve yolcular başka bir otobüse aktarılıyor. Bu yaptığınız terbiyesizlik cezasız kalmamalı. Herkesin ailesini, eşini, çocuğunu taşıyorsunuz ve bu kadar yüzsüz bir şekilde otobüsünüzde fuhuş yaptırmaya göz yumuyorsunuz.

Firmanızdan ve Otobüs ekibinizden şikayetçi olacağım çok yakında dava açacağım. Yani muavinin kendini savunma çabaları da oldu elbette ama insanların duyduğu sesleri nasıl açıklayacaklar acaba çok merak ediyorum. Gerçekten nefretliksiniz, gerçekten bu noktada olmayı haketmiyorsnz

Bu arada otobüsün plakası ise 34 ULY 52 avukat arkadaşlar lütfen benimle iletişime geçip nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında bilgi verirse çok sevinirim.

Otobüs Firmasından İddialarla İlgili Görüşme Talebi

İddiaların sosyal medyada gündeme gelmesinin ardından ilgili otobüs firması iddia sahibi kişinin mesajlarının altına yorum yazdı ve görüşme talebinde bulundu. Mesajda "Merhaba , Detaylı görüşme yapabilmemiz için DM üzerinden iletişim bilginizi iletmenizi rica ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Konuyla ilgili gelişmeleri takip ediyoruz.