Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan'ı ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Şaban Avcı ve İlçe Yönetimi ile Andırın Kaymakamı Alper Çitftçi'yi ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Andırın'ın kendilerinin yanında farklı bir yeri olduğuna dikkat çekerek: “Malumunuz Karasu'yu şehrimize getirmek  için herhalde buradan beş yüz defa geçmişizdir. Belediye Başkanımız Baki Tezcan bey kardeşimiz zaten çalışkan bir belediye başkanı. Andırın'a birçok hizmetler yapmış. İlçe gezierimiz kapsamında burayı da ziyaret ettik ve buraya bir taziye evi ve kütüphane şeklinde bir hizmet düşünüyorduk. Ancak Baki Tezcan kardeşimiz, ”˜her bölgenin farklı bir ihtiyacı olabilir' düşüncesiyle Geben Yolu üzerinde kaynak suyunun olduğu bir bölgeye ki burası yaklaşık 10 dönümlük bir alan. Buraya güzel bir mesire alanı yapacağız. Hemen projesini çizerek arkadaşlarımız işe başlayacaklar ve ihaleye çıkacaklar. Buraya sıra dışı Andırın İlçemize yakışır bir mesire alanı yapacağız.

Biz şuna inanıyoruz. Ülkemizin geleceği nasıl daha parlak olacaksa, Kahramanmaraş'ımızda ilçelerimizle beraber büyükşehirle birlikte daha da kalkınacak ve daha da güzel olacak. Bizim görevimiz, milletten aldığımız emaneti yüzümüzün akıyla götürebildiğimiz yere kadar götürmektir. Bunun için yollardayız ve bunun için gayret ediyoruz.

İlçe gezilerimiz aynı şekilde devam edecek. Göksun ilçemiz bizden taziye evi istemişti. Kahramanmaraş merkezdeki gibi iki katlı ve alt katı taziye evi üst katı kütüphane olacak şekilde yapacağız. Biliyorsunuz Pazarcık İlçemize de yaptık bir tane. Diğer ilçelerimizi de sırasıyla gezeceğiz ve bizden talepleri ne doğrultuda olursa ona göre hareket edeceğiz. İlçelerimizin kendi ihtiyaç ve isteklerine göre hareket edeceğiz” diye konuştu.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın Andırın gezisine Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakcı, Av. Hasan Kara, Belediye Meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve basın mensupları katıldı.