Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak günde yoğunluğa göre 3 ila 6 tur atan gemi kaptansız kaldı. İddialara göre gemi kaptanı kendine düzenbazlık yapıldığını öne sürdü.

BUNU DA YAPMIŞLAR

Kaptan Bilal Başkanoş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kendine haksızlık yapıldığını ve çalıştığı parkın amirine telefon ile kendinin resminin çektirildiğini, çekilen resminde her yerde paylaşıldığını öne sürdü.

KÜLTÜR ELÇİSİYDİ ARTIK PARK TEMİZLİYOR

Özellikle yazın her gün 3 ila 6 tur atarak Kahramanmaraşlının ve yerli turistlerin güzellikleri görmesini sağlayan, gemisine ise kendininmiş gibi bakan Bilal Başkanouş, tek kaptan olmasına rağmen, daire başkanları gibi kıyıma uğradı. Üstelik yapılan kıyım sonrası kendinin fotoğrafını çekerek whatsapp gruplarından paylaşıldı. Bu duruma ise Başkonuşş kendi hesabından şunları paylaştı: “Değerli arkadaşlar sizlerle bir konu paylaşacağım. Bana yapılan hile düzenbazlık oyunun resmini paylaşıyorum. Evine Helal rızık götüren adamın resmidir.

Kendi akıllarınca whatsapp gurubunda rezil etmek için; Bu şanlı fotoğrafı çektirerek temizlik isinde göreve başladı. Temizlik yapıyor diye kanıtlayıp resmi paylaşmayı isteyen Bölge sorumlusu yetkili Amirim. Her türlü oyun ve hile ile Gemi Kaptanlığından görevimden uzaklaştırdınız. Ama ilahi adaletten kaçamayacaksınız. Beni küçük görebilirsiniz. Fakat Allahım canımı sağ ettikçe Şerefim ve namusumla çalışarak çalmadan hainlik etmeden dürüstçe adam gibi her yerde Allahın izni ile vazifemi yapacağım. Yeni görev yerim Aliyaizzetbegovic parkındayım Saygılarımla.