Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, CHP İl Başkanı Esat Şengül, Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Tüten Demokrasi nöbetine hep birlikte katıldı.

Kahramanmaraş Valiliği önünden başlayan yürüyüşün ardından Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen ‘Milli İradeye ve Demokrasiye Sahip Çıkma Programında’ ilk olarak kürsüye Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Tüten konuştu.

SP İl Başkanı Tüten, Türk milletinin birçok badireler atlattığını ve bu darbe girişiminin de üstesinden geleceğine endişe duymadıklarını ifade ederek, “Burada toplanan Kahramanmaraş Halkımıza ve halkımızın burada toplanmasına vesile olanlara teşekkür ediyorum. Allah’ım yar ve yardımcımız olsun” dedi.

CHP il Başkanı Esat Şengül, günün birlik ve beraberlik içerisinde olma günü olduğuna işaret ederek, “Darbe girişiminde bulunanlara bu millet gereken dersi vermiştir vermeye de devam edecektir. Bunun en güzel örneğini burada görüyoruz. Kahramanmaraş Halkımıza demokrasiye sahip çıkma adına verdiği bu mücadelede bizlerde yanlarında olduğumuzu belirtiyor, meydanlara inen tüm halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir ise FETÖ’cülerin gerçekleştirmeye kalktıkları darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasında Türk Halkının meydanlara inmesinde payı büyük olduğuna işaret ederek, Türk milletine gıpta ile seyir ettiklerini söyledi.

HABER FOTOĞRAFLARI

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç da, “İstiklal Mücadelesi veren Kahraman dedelerin, İstikbal mücadelesi veren kahraman torunları, Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için üç gündür meydanları doldurarak gösterdiğiniz vefa için sizlere teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Coşku içerisinde sergilediğimiz birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Rabbim şu muhabbetimizi, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimiz daim kılsın. Allah yüreğinizden, yüreğimizden bu coşkuyu, birlik ve beraberliği, kardeşliği eksik etmesin” dedi.