Sosyal tesisin açılışı töreninde konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, tesis ataklarının süreceğini ifade ederek, özellikle kırsal mahallere yapılan sosyal tesislerin bu bölgelerde yaşayan vatandaşların yaşam standardını yükselttiğini söyledi.

AÇILIŞ FOTOĞRAFLARI - TIKLA
Başkan Okay, konuşmasının devamında şunları kaydetti: 
“Yaklaşık üç buçuk yıldır sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu süre içerisinde de bütün kırsal mahallelerimizi, şehir merkezimizi ve tüm Dulkadiroğlu ilçemizi değiştirip dönüştürdük. Ortaya koyduğumuz projeler de bu değişimi net bir şekilde görmekteyiz. Dulkadiroğlu ilçemizin taşı toprağı altın oldu. İnşallah bu değer artışını sürdüreceğiz. Büyükşehir yasasıyla birlikte bu mahallerimizin hizmet alamayacağı yönde bir görüş vardı. Bu konuda bizleri çok fazla eleştirenler oldu. Ancak göreve geldiğimiz ilk aylardan itibaren bu düşüncenin yersiz olduğu net bir şekilde gösterdik. Kırsal mahallelerimizin aldığı hizmetler göz önünde. Bu hizmetler tüm olumsuzlukları çürüten birer eserdir. Şuanda Peynirdere mahallemiz şehir merkezindeki mahallelerle aynı standartlara sahiptir. Bu hizmetlerden Dulkadiroğlu sınırları içerisinde yaşayan tüm vatandaşlarımız faydalandı. Zenginliğin en önemli kaynağı topraktır. Bizde bu toprağı zenginleştireceğiz sözünü vermiştik. Şuanda Dulkadiroğlu bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın toprakları değer kazandı. Biz bu yatırımlarımızı sürdüreceğiz ve vatandaşımızın toprağını zenginleştireceğiz.”
Sosyal tesis ataklarının devam edeceğini kaydeden Başkan Okay, “Şuanda bölgemize toplamda 15 sosyal tesis kazandırmak için başlattığımız çalışmalarımız devam ediyor. Peynirdere ile birlikte 4’üncü sosyal tesisimizi açmış olacağız. Şuanda iki tane daha hazır olan sosyal tesisimiz var. Ayrıca 4 tane tesisimizin inşaatı hızla devam ediyor. Bunun dışında 2 adet sosyal tesis için planlamamız tamamlandı. Büyük mahallelerimizin sosyal tesislerini en kısa sürede hizmete sunacağız. Ben bu güzel eserde emeği bulunan tüm çalışanlarımıza ve mahalle sakinlerine çok teşekkür ediyorum. Tesisimizin ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.