Ekinözü Belediye Başkanı  Nursi Çeleğen , "Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı" ödülüne layık görüldü.

 Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl 10'uncusu  yapılacak olan “Eshab-ı Kehf Başarı Ödülleri” kapsamında , yapmış olduğu yatırım ve hizmetlerden dolayı yılın en başarılı ilçe belediye başkanı ödülüne layık görüldü.

Bu yıl 10'uncusu  düzenlenecek ödül töreninde sosyal çalışmaları, bölgeye katkıları, proje çalışmaları, yatırım ve üretim dalında kendi alanlarındaki çalışma ve projeleriyle başarılı olan kurum ve kuruluşları, şahısları kapsayan 25 dalda ödül verilecek törene aynı zamanda 6 Ülkeden 17 katılımcı katılacak.

2014 yılında göreve başlayan Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, başarılı çalışmaları ile  yine yılın belediye başkanı ödülüne layık görüldü.

 Yılın belediye başkanı seçilmesiyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen,  "Belediyecilikte önceliğimiz hakkın rızasını ve halkın duasını almaktır. Belediyecilik genel itibarıyla insanlara ve şehre hizmet etmektir. Taş üstüne taş koymak yararlı eserler bırakmaktır. Halkın refah seviyesini arttırmaktır. Halkımızın bize tevdi ettiği görevimizi yaparken çalışmalarımızı uygun ve yerinde bulup bizleri ödülle şereflendiren  Afşin Eshab-ı Kehf Vakıf Eğitim ve Araştırma Derneği (ESVED) ailesine teşekkürlerimi iletiyorum. Bu ve benzeri ödüller başarıların devamı için önemlidir. Hizmet alanındaki çalışmalarımızın yanı sıra, çok sayıda kapsamlı projeler üreterek hayata geçirdik. Devam eden önemli projelerimiz var. Güzel  Ekinözü'nü   daha da güzel hale getirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.

Belediyeciliğin genel itibarıyla hizmet alanı olduğunu ifade eden Başkan Çeleğen Konuşmasın devamını şu şekilde sürdürdü ,: “Bu ödül bizi yapacağımız hizmetler noktasında daha da sorumluluk sahibi yapıyor. İnşallah sizlerinde verdiği bu destekle Ekinözü’müzü en iyi noktalara getirme adına elimizden gelen her şeyi yapacağız Hizmet edenleri, hizmete teşvik etmek çok güzel bir alışkanlık. Göreve geldiğimiz günden beri, ilçemizde her noktada insanımızı özne alarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. 3 buçuk yıl önce başlattığımız dönüşümde büyük Mesafeler kaydettik. Bundan sonra da durmadan, yorulmadan Ekinözü’müze, insanımıza hizmet etmek boynumuzun borcu. Beni bu ödüle layık görenlere teşekkür ediyorum” dedi. 

22 Ekim Pazar günü Afşin Eshab-ı Kehf Vakıf Eğitim ve Araştırma Derneği (ESVED) tarafından Eshab-ı Kehf Külliyesinde  düzenlenecek Eshab-ı Kehf Başarı Ödülleri 10. yıl Final Programında  Ekinözü Belediyesi Basın  Danışmanı İsmail Bozdoğan ise Belediyeler arasında  “En Etkin Tanıtım” gerçekleştiren İsim seçilerek Yılın Basın ödülüne layık görüldü.