Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Metin Aşık, emekli emniyet mensupları ile gazi aileleri onuruna iftar yemeği verdi.

Kahramanmaraş Polis evinde düzenlenen iftar programında bir araya gelen emniyet çalışanları, sohbet edip, hasret giderdiler. Emekli emniyet mensuplarının da anılarını tazelediği programda konuşan Emniyet Müdürü Aşık, mesleğe yıllarını veren polislere teşekkür etti.

İnsan hayatının dönemlerden oluştuğunu ifade eden Aşık, "Bizler, bu güzel Ramazan-ı Şerif'i sağlık ve huzur içerisinde geçirelim istiyoruz. Evet insanlar doğuyorlar, gençlik dönemleri oluyor, daha sonra olgunluk dönemleri ve ihtiyarlık dönemleri oluyor. Her yaşın da kendine göre bir güzelliği oluyor. Emeklilikte bu güzelliklerden bir tanesi. Allah hepimize sağlık ve huzur içerisinde çocuklarımızla, torunlarımızla emekliliği yaşayabilmeyi nasip etsin. Ben bizleri bugün yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Emekli polis memuru Kemal Ağırgötüren ise bu teşkilat içerisinde bulunmaktan her zaman onur duyduğunu söyledi. 1970 yılında mesleğe adım attığını ve 1994'te emekli olduğunu anımsatan Ağırgötüren, "Her şey dün gibi" dedi.

Emeklilik dönemini de esprili bir dille ele alan ağırgötüren, "Her şeyin bir güzelliği olduğu gibi emekliliğinde güzellikleri var. Ancak emekli olacaklara tavsiyem, bu kararı almadan önce çokça düşünsünler. Çünkü hanımlar emeklileri evde istemiyorlar. Yani önce 2 yıl düşünün ondan sonra emekli olun" ifadelerini kullandı.

Renkli görüntülere sahne olan iftar programına emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.