Kahramanmaraş Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasına üç adet Döner Arabalı Ekmek Fırını alındı.

Kahramanmaraş Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasında üretim kalitesini artırmak ve ürün çeşitliliğinin sağlanması amacıyla; doğalgaz sistemli, komple 304 kalite paslanmaz krom çelikten imal edilmiş, Uluslararası Kalite Güvence Sistemi (CE) Belgeli, üç adet Döner Arabalı Ekmek fırını Alındı.

Konuya ilişkin bir değerlendirme yapan İşletme ve İştirakler Müdürü Dr. Ali Rahmi Kaya; “Bu fırınların alınmasında ki ana hedefin üretimde kalite ve standardı sağlamanın yanı sıra, halkın ihtiyaç duyduğu ekmek çeşitlerini üretmek için yeniliklerden faydalanmak, bu çalışmaların sürekliliğini sağlamak ve ekmekçilik sektöründe yeniliklerin öncüsü olmak Gıda Güveliği Politikamızdır.

Bu fırınların işletmeye alınmasıyla mevcut tünel fırında sadece normal ekmek üretimi, döner arabalı fırınlarda ise pide, tam buğday unlu ekmek, simit, poğaça vb. diğer unlu mamullerin üretimini gerçekleştireceğiz, diğer yandan tünel fırında meydana gelecek olası bir arıza durumunda yeni alınana Döner Arabalı Fırınlar sayesinde herhangi bir aksaklık yaşamadan rutin üretime devam edebileceğiz” dedi.