Kahramanmaraş halkı, Özel İdare İş Merkezi'nin yıkılıp yıkılmamasını tartışıyor. Google'da "Dünyanın en saçma binası" olarak ilk sırada yer alan binanın yıkılma kararı tartışmaları da beraberinde getirdi. Bugüne kadar sürekli eleştirilen Özel İdare İş Merkezi'nin yıılmaması için sosyal medyada kampanyalar başlatılırken, Haber46 olarak biz de bu hususu vatandaşlarımıza sorduk.

Kahramanmaaraş Özel İdare İş Merkezi (sarı bina) yıklsın mı? sorusunun sorulduğu ankete katılanların yüzde 64.1'i Yıkılmasın yönünde oy kullanırken, Yıkılsın diyenlerin oranı ise yüzde 35,2 olarak gerçekleşti. 

Bugüne kadar sosyal medyada, forumlarda ve pek çok internet sitesinde Özel idare İş Merkezi Binası için dünyanın en saçma binası yakıştırmasını yapan çok sayıda kişinin şimdi binanın yıkılmaması yönünde görüş beyan etmesi ise "Dünyanın en saçma binası yıkılma kararı verilince kıymete bindi" şekşinde yorumlandı. 

Bu tepkilerin ardından Kahramanmaraş'ın en sağlam ve en yüksek binası olan 17 katlı Özel İdare İş Merkeziyle ilgili nasıl bir karar alınacağı merak konusu oldu.