TRT1'de yayınlanan Aileler Yarışıyor yarışmasında Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan 5 ili söyleyin sorusuna yarışmacı Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Bitlis, Mardin cevabını verdi. 

Geçtiğimiz yıllarda yapılan bir sokak röportajında yarışmacıların hemen hemen hiç birinin "Kahramanmaraş hangi bölgediedir" sorusuna cevap verememesi hala hafızalardaki tazeliğini korurken şimdi de TRT1'de yayınlanan Aileler Yarışıyor yarışmasında sorulan soruya verilen cevap şaşırttı.

TRt1'de sevilerek izlenen Aileler Yarışıyor adlı yarışmada sunucu Ufuk özkan yarışmacılara "Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan 5 ili söyleyin" sorusunu yöneltti. Yarışmaya katılan bayan yarışmacı üçüncü sırada Kahramanmaraş cevabını vererek puan kaybetti. Yarışmacının Kahramanmaraş'ı Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde göstermesine sunucu tepki göstererek Kahramanmaraşlılara selam gönderdi.

Bu olay akıllara başka bir olayı getirdi. Bir sokak röportajında "Kahramanmaraş hangi bölgemizde yer alır?" sorusuna sadece iki bayan "Akdeniz Bölgesi" cevabını vermiş, diğer vatandaşlar ise çok ilginç cevaplar vermişlerdi.

İŞTE ÇOK KONUŞULAN O KAHRAMANMARAŞ HANGİ BÖLGEDE VİDEOSU