Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren ve sektörün parlayan yıldızı olan Branda Coffee vatandaşların ilgi odağı oldu.

Kahramanmaraş’ın değerli markası Branda Coffee yapılamaz denilen lezzetleri müşterilerine sundu. Bir çok vatandaş ise Branda Coffee’yi okey oynamak için değil de muhteşem lezzetler için tercih eder hale geldi.

Güler yüzlü ekibi, hizmet kalitesi ve Enflasyonla mücadeleye destek vermesi vatandaşın gönlünde taht kurdu.

BİLDİĞİNİZ TÜM KAFELERİ UNUTUN!

Müşteri memnuniyetini en ön planda tutan Branda Coffee, vatandaşlara en kaliteli şekilde hizmet veriyor. Kahramanmaraş ve bölgenin en büyük, en güçlü olma yolunda ilerleyen Branda Coffee kurumsal kimliğinin yanı sıra lezzeti ile de şimdiden rakiplerini solladı.

Onikişubat ilçesi Hangar iş merkezi yanı, Kayım rezidans altında, hizmet veren Branda Coffee her gün yüzlerce kişiyi ağırlamaya devam ediyor. Yediden yetmişe Branda Coffee’yi tercih ederken, bir çok vatandaş ise yer bulmakta zorlanıyor.

Branda Coffee modern görünümü ile göz dolduruyor.

Konu ile ilgili Haber46’ya açıklamada bulunan Branda Coffee Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Ersoy: Kahramanmaraş’ımızın kafe sektöründe çok büyük bir eksiği vardı. Ben ve ekibim bu eksiklikleri gidermek için yola çıktık. Kafe sektöründe bir çok girişimde bulundum. En son Branda Coffee Aile Okey Salonunu Kahramanmaraş’ımıza kazandırdık. Kahramanmaraş’ın bir ucundan gelen müşterilerimiz var. Müşteri memnuniyeti bizim için her şeyden önce geliyor. Mutfağımız, oyun alanlarımız ve lavabolarımız her dakika kontrol edilmektedir. Ben en çok hijyene önem veriyorum. Bu sayede bir defa gelen vatandaş, diğer sefere de bizi tercih ediyor. Bu başarılarımın arkasında çok büyük bir ekip ve hakkını ödeyemeyeceğim babam var. Tecrübeleriyle ve destekleriyle bizi asla yalnız bırakmadı ’dedi.

BRANDA COFFEE REZERVASYON HATTI: 0534 342 05 15

ADRES: ONİKİŞUBAT , HANGAR İŞ MERKEZİ YANI BRANDA COFFEE