Kahramanmaraş'a bir yıllık süre içerisinde ikinci şubesini kazandıran Hilal Mağazaları her eve uygun fiyatlarıyla mutluluk saçıyor. Hilal Mağazaları 2020'ye de çok büyük sürprizlerle giriyor.

Şehrimizde birçok farklı kurumsal markalarda görev alan, başarılı yönetici Hilal Mağazası Müdürü Murat Kayan, müşteri memnuniyeti için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

HABER FOTOĞRAFLARI - TIKLA 

Murat Kayan Haber46’ya açıklamada 'Hilal Mağazaları ile tanışmam ve takıma dahil olmam çok hızlı oldu. Ulusalda 22, Kahramanmaraş’ta 2 şubesi ile zaten rekabet gücünün en üst seviyede olduğu, bunun avantajını tüketiciye uygun fiyat ve vadelerle yansıtması ayrıca enerjisi çok yüksek bir marka gücü olması beni çok etkiledi. Hilal Mağazalarında görev almaktan gurur duyuyorum' dedi.

'Hilal Mağazalarının 1973 yılında Kayseri’de kurulan ve yarım asırdır Türkiye’de faaliyet gösteren güçlü kökleri olan bir marka olduğunu, bünyesine dünyanın ve Türkiye’nin önemli markalarını kattığını söyleyen Murat Kayan şöyle devam etti:

“ Tüketici memnuniyetini en üst seviyeye taşıdığımız gibi yılın her haftasına özel indirim ve kampanya fırsatı sunarak indirimin ve fırsatların hiç bitmediği bir firma haline geldik

Bu nedenle tüm Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızı avantajlardan yararlanmak için şubemize bekliyoruz .

Tamamen müşteri odaklı satış politikası ile tüketicinin ihtiyacı ve imkanları doğrultusunda kişiye özel çözümler üreterek, büyük takdir topladığımızı da belirtmek isteriz.

Hilal Mağazaları olarak vatandaşlarımızın yoğun ilgisi sonrası 2. Şubemizi de şehrimize kazandırdık.

Kahramanmaraş ilçeleri ve komşu illere de satışlar gerçekleştiriyoruz. Geniş servis ağımızla aynı anda tüm Kahramanmaraş ilçelerine ve komşu şehirlere tüketicilerin almış oldukları ürün sevkiyatlarını en titiz şekilde ulaştırıyoruz.

Kahramanmaraş halkını uygun fiyat ve esnek vade seçeneklerini değerlendirmelerini ve yılbaşı için yapılan yeni kampanyalarımızı tanıtmak üzere mağazalarımıza bekliyoruz.

Müşterilerimize sunduğumuz nakit ve kredi kartı ödeme seçeneklerinin yanında 0 peşinatsız, kredi kartsız, elden sözleşmeli ödeme seçenekleri gibi avantajlarda bulunmaktadır.