Kahramanmaraş’ta yaptığı kaliteli işler ile yemek sektörüne yön veren KYS CATERİNG, birçok firmanın da tercihi olmayı başardı. 

Yemek sektörüne farklı bir soluk getiren KYS CATERİNG vizyon haritasını yayınladı. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Azaplıoğlu, “işveren yatırımını yapsın biz hizmetini üretelim”  dedi.
İnovatif (yenilikçi) bir anlayış ile 2012 yılında Kahramanmaraş ve bölgesine hitap eden KYS CATERİNG, vizyon haritasını yayınlayarak bu alanda ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.  Günlük 30 bin kişiye aynı anda yemek çıkarabilen ve 2019 yılında yüzde 247’lik bir büyüme sağlayan KYS CATERİNG, üreten fabrikalar için önemli bir adım attı. Şirket, kaliteli yemek tatlı, dondurma, meyve gibi birçok çeşit ile işçilerin üretim kapasitesinin artması için çalışacağını duyurdu. 
Konu hakkında bir açıklama yapan KYS CATERİNG Yönetim Kurulu Başkanı Metin Azaplıoğlu: “ Kahramanmaraş’ta yemek sektörünün kalitesinin artması için çok önemli çalışmalar yaptık. Şimdi bu çalışmalar doğrultusunda fabrikalara yönelik yenilikçi bir anlayış metodu geliştirdik. Fabrika sahipleri bundan sonra işçi verimliliğini bize bıraksın. Çünkü sağlıklı şartlarda besin alan işçinin mutluluğu çalışmasına da yansıyacak. Böylelikle 160 bin kişinin çalıştığı Kahramanmaraş’ta üretimde artmış olacak. Firmamızda yaklaşık olarak 250 çalışan istihdam etmektedir. 2019 yılı İŞKUR İş Başı Eğitim Programları ile yüzde 247’lik büyüme yakalayarak, rakiplerine örnek bir firma olmuştur. KYS CATERING günlük 30.000 kişiye, kaliteli ve hijyenik şartlarda yemek hizmeti vermektedir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, en kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğiz ’’ dedi.