Beyoğlu mesire alanında yapılan pikniğin hemen ardından Milli Mücadelede Kahramanmaraş'ta Fransızların ilk kez durdurulduğu yer olan Bababurun kalesinde küçük bir gezi gerçekleştirildi.

Daha sonra Beyoğlu Belediyesinin spor tesislerinde yetim çocuklar masa tenisi, çuval yarışı, halat çekme, yumurta taşıma, simit yeme, futbol ve ip atlama gibi çeşitli oyunlar oyunlar oynayarak gönüllerince eğlendiler.

Yüzmek isteyen bazı çocuklarımız ise profesyonel kurtarıcıların refakatinde tesisteki yüzme havuzunda doyasıya yüzdüler. 
Daha sonra uçurtmalar hep birlikte  gökyüzüne salındı.

Belediye Başkanı Osman Okumuş çocuklara sürpriz yaparak çeşitli oyuncaklar dağıtması ise çocukları oldukça mutlu etti.

Programın sonunda bir açıklama yapan Belediye Başkan Osman Okumuş, "Bu dünyada bizler için en değerli varlıklarımız tabi ki geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdır. Kahramanmaraş'ta yetim ve öksüz durumda yaşayan bu yavrularımızı yaşadıkları hayatın zorluklarından bir nebze olsun uzaklaştırarak stres atabilmeleri için bu güzel günü düzenledik. Onların oyunlar oynayarak ve eğlenerek mutlu olmaları bizleri de oldukça mutlu etti" dedi.

Kahramanmaraş İYD Dernek Başkanı Süleyman Erayman ise, konuşmasında, çocuklara bu güzel günü yaşatan Beyoğlu halkı ve belediye başkanı Osman Okumuş'a çok teşekkür ettiklerini söyledi.