Kahramanmaraş KASKİ'ye çok önemli çağrımızdır. Hijyen tedbirleri kapsamında su kesintisi yapılacak olan vatandaşlarımızın suları en az 2 ay boyunca ertelenmelidir. Hatta bu konuda Türkiye'deki tüm belediyeler duyarlı olmalı ve gerekli tedbirler alınmalıdır.

ANKARA 2 AY ERTELEDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ASKİ Genel Müdürlüğü'nün hijyen tedbirleri kapsamında alınan yeni karar duyuruldu. Buna göre, su faturası borcu olan vatandaşlar için iki ay boyunca su kesintisine gidilmeyecek.

Belediyenin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından hijyen tedbirleri kapsamında konut aboneliklerinde su faturası borcu olan vatandaşlar için iki ay boyunca su kesintisine gidilmeyeceği duyuruldu.

Belediyenin ilgili paylaşımını alıntılayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da şu ifadeleri kullandı:

* Sevgili hemşehrilerim,

* Hijyen tedbirlerimiz kapsamında ASKİ Genel Müdürlüğü'müz tarafından konut aboneliklerinde su borcu olan vatandaşlarımız için iki ay boyunca su kesintisine gidilmeyecektir.

HAYRETTİN GÜNGÖR'DEN HABER BEKLİYORUZ

Konuyla ilgili Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanı Hayrettin Güngör'ün konuya duyarlılık göstermesini ve hemen bugün bu saatten itibaren su kesintilerinin durdurulmasını bekliyoruz.