Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sinan Baş ile Prof. Dr. Cemal Tuncer'in de hazır bulunduğu ziyarette, Rektör Karaaslan, Milletvekili Ünal'a Üniversite ile ilgili bilgiler verdi.

Ziyarette Rektör Karaaslan, Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu ve bayramdan sonra taşınma işlemine başlanmasının hedeflendiğini, hastane teçhizatı için tüm imkânların seferber edildiğini, alınan bir kısım malzemenin hastaneye yerleştirildiğini, eksikleri tamamlamak üzere bir kısım malzemenin ihale süreçlerinin devam ettiğini söyleyerek, bu süreçteki desteklerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Üniversitedeki diğer faaliyetlerden de söz eden Rektör Karaaslan, Cami inşaatının bayrama yetiştirilmeye çalışıldığını, Mühendislik Fakültesinin kazı işlemlerinin yapıldığını ve temelinin önümüzdeki günlerde atılacağını, sosyal yaşam alanı projesinin hayata geçme aşamasında olduğunu ve Teknokent' teki girişimci firma sayısının 11'e ulaştığını söyledi.

Rektör Karaaslan, ayrıca uzaktan eğitim programlarına önümüzdeki eğitim öğretim döneminde ilk defa öğrenci alınacağını belirterek, bütün bu çalışmaların sonunda KSÜ'nün, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının girişimci ve yenilikçi üniversiteler sıralamasında 8 basamak yükselerek 33. sıraya yerleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret sonrasında Rektör Karaaslan, Milletvekili Mahir Ünal' a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.