AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Kadir Gecesinde yapılan duaların kabul olmasını dileyen Güvenç, mesajında şu sözlere yer verdi: 

“Ramazan Ayı'nın 27. gecesi olan Kadir Gecesini İslam âlemi olarak inşallah idrak edeceğiz. Allah'ın 'Bin aydan daha hayırlı' dediği, Kur'an-ı Kerim'in inmeye başladığı ve kulun Rabbine en yakın olduğu kutlu bir geceye, Kadir Gecesi'ne, erişmenin huzur ve mutluluğu içindeyiz. Ellerin semaya açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin Allah'a yöneldiği bu mübarek gece, Günahlardan arınmak için ilahi bir lütuftur. Peygamberimize ilk vahyin geldiği Kadir Gecesi'ni kadrini bilerek değerlendirmeliyiz. Affedici olan, affetmeyi seven yüce Allah'tan af dilemeli ve özellikle İslam coğrafyasında yaşanan zulümlerin son bulması için Filistin'de, Mısır'da, Suriye'de, Irak'ta zulüm gören din kardeşlerimiz için, son günlerde İslam âleminin fazlasıyla muhtaç olduğu vifak ve ittifak için bol bol dua etmeliyiz. 

Bu vesileyle tüm Müslümanların ve hemşerilerimin Kadir Gecesi'ni kutluyor, ülkemiz için, İslam dünyası ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.