Vermiş olduğu hizmetlere bir yenisi daha ekleyen Onikişubat Belediyesi’nin Mobil Vezne Aracı hizmete girdi. Onikişubat Belediyesi halka daha iyi hizmet verebilmek adına kırsalda yaşayan vatandaşları için mobil vezne aracıyla hizmeti ayaklarına götürüyor.

 Mobil Vezne Araçları sayesinde kırsal kesimde bulunan vatandaşların emlak vergisi işlemlerini yaptırmak amacıyla Onikişubat Belediyesi’ne gelmek için yol parası gibi ücretlere sebep olmadan, kapılarına gidilerek işlemleri yapılıyor.

  Yaşlı, hasta, engelli ya da belediye binasına gelemeyen vatandaşlar artık daha pratik, daha hızlı bir hizmetle belediyedeki işlerini kolayca halledebilecekler. Mobil vezne aracı, öncelikli olarak vatandaşların ödeme noktalarına uzak olduğu yerlerde hizmet veriyor.

1-30 Kasım tarihleri arasında ödenecek olan emlak vergisi ödemeleri için yollara çıkan mobil vezne, artık Onikişubat’ın kırsal yerlerinde yaşayan vatandaşların işlerini kolaylaştıracak, böylece vatandaşlarda mağdur duruma düşmeden vergilerini zamanında ödeyebilecekler.

 Bununla birlikte ödemeler Onikişubat Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden hizmet veren e-belediye uygulaması aracılığıyla da yatırılabiliyor.