Afrin Zeytin Dalı Harekâtında devam eden operasyona, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’dan bir destek daha geldi.

Afrin Zeytin Dalı Harekâtında görev yapan Pazarcıklı Uzman Çavuş Mahmut Gümüşoluk’un, İlçe Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’ı arayarak Afrin de görev yapan Jandarma Özel Harekât birlikleri adına "Powerbank Kablosuz Şarj Aleti" isteğinde bulundu.

Bu isteğin üzerine harekete geçen Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Afrin Zeytin Dalı Harekâtında görev yapan Jandarma Özel Hareket birliklerine 165 adet kablosuz "Powerbank Şarj Aleti” alarak hediye etti.

PAZARCIK İLÇE JANDARMA KARAKOLUNDA DÜZENLENEN TÖRENLE TESLİM EDİLDİ

Pazarcık İlçe Jandarma Karakolunda düzenlenen törene Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Murat Balsu, İlçe Jandarma Vekili Mikail Dökme ve Pazarcıklı Jandarma Özel Harekât Uzman Çavuş Mahmut Gümüşoluk ve ailesi katıldı.

İlçe Jandarma Vekili Mikail Dökme ve Pazarcıklı Jandarma Özel Harekât Uzman Çavuş Mahmut Gümüşoluk’a 165 Adet "Powerbank Kablosuz Şarj Aletini” teslim eden Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Mehmetçiklerimiz tarafından ülkemiz yurt içinde terörle nasıl mücadele ediyorsa, yurt dışında da bu mücadeleye devam ediyor. Milletimiz için çok önemli olan bu harekâta yürekten destek veriyor ve hükümetimizi bu anlamda destekliyoruz. Türk milleti her zaman olduğu gibi söz konusu vatan olduğunda tek yürek olmuştur. Bugün bizlerde Afrin Zeytin Dalı Harekâtında görev yapan Jandarma Özel Hareket birliklerimizin istekleri üzerine Belediyemiz tarafından tedarik ettiğimiz "Powerbank Kablosuz Şarj Aletini" Afrin de görev yapan Mehmetçiklerimize iletilmek üzere karakolumuza teslim etti. Allah yar ve yardımcıları olsun. Şunu iyi bilmelidirler ki tarih boyunca her zaman masuma elini uzatmış, zalime karşı gelmiş ve gittiği her yerde büyük bir coşkuyla karşılanmış dünyada tek bir ordu vardır; Oda sadece ve sadece TÜRK ordusudur” dedi.