ahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bir kadının evinde silahla vurulmuş cesedi bulundu, cinayet zanlısı kaçarken yakalandı.

Alınan bilgiye göre, ilçenin Oruç Reis Mahallesi'nde yaşayan Emine Yıldız'ın (45) evinden silah sesleri duyan komşuları, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, Yıldız'ın av tüfeğiyle vurulduğunu ve olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Yapılan incelemenin ardından Yıldız'ın cesedi, Sütçü İmam Üniversitesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayla ilgili Yıldız'ın akrabası olduğu ileri sürülen A.K'yi Abbaslar Mahallesi'nde yakınlarda otomobile kaçarken av tüfeğiyle birlikte yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheli, İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

HABER FOTOĞRAFLARI

AĞABEYİNİ ARAYARAK YARDIM İSTEMİŞ

Kahramanmaraş'ta, Ali K.'nın av tüfeği ile başına ateş ederek öldürdüğü Emine Yıldız'ın acı haberi alan yakınları eve akın etti. Yıldız'ı oğlu ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Yıldız'ın ağabeyi Aziz A. olay yerine gelen polislere kız kardeşinin öldürülmeden hemen önce kendisini aradığını belirterek, "Gelmiş camı kırmış. Emine beni aradı 'Aziz yetiş beni öldürmeye geldiler' dedi. Koştum geldim yetişemedim. Sıkmış gitmiş" dedi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Öte yandan Emine Yıldız'ı öldürdüğü öne sürülen Ali K.'nın 07 GIN 24 plakalı otomobiliyle kaçtığını belirleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kovalamaca sonunda aracı Abbas Mahallesi yolunda durdurarak Ali K.'yı gözaltına aldı. Alkollü olduğu ileri sürülen Ali K., sağlık kontrolü için getirildiği hastanede gazetecilerin Emine Yıldız'ı neden öldürdüğünü sorması üzerine 'Kim ölmüş ya. Ben bir şey hatırlamıyorum. Ne öldürmesi ben kimseyi öldürmedim" dedi.