İlçeye bağlı Yapraklı Mahallesi'nde yaşayan Ali Gül (62), 30 yıldır birlikte yaşadığı eşinin kimseye haber vermeden 7 Aralık 2015 tarihinde evden ayrıldığını ve bir daha haber alamadıklarını belirtti. 

Eşinin kaybolmasından sonra hayatından endişe ettiğini belirten Gül, jandarma ve emniyete kayıp ihbarında bulunduklarını fakat şu ana kadar bir sonuç alamadıklarını söyledi.

Eşinin bir an önce bulunması için yetkililerden yardım isteyen Gül, "Evde çocuklarımla çok perişan durumdayız. Eşimle hiç bir problemimiz yoktu. Mutfakta bulaşıkları yıkıyordu. Odalara baktığımda eşim yoktu. Bulaşıkları da yarım bırakmıştı. Çocuklarını çok seviyordu. Çocuklarını da aramıyor. Hayatından endişe duyuyoruz. Geçtiğimiz günlerde Gaziantep'te iki kadın belirli zamanlarda ölü olarak bulunmuştu. Kimlik teşhisi için çağırdılar. Eşim değildi" diye konuştu. 

Eşinin okur-yazar olmadığını kaydeden Gül, "Eşimi gören ya da bilgisi olan varsa jandarmaya veya polise haber versin. Eşime sesleniyorum, beni sevmeyebilirsin, çocuklarını arayıp yaşadığını söyle" dedi.