24 Haziran seçimlerinde yaptığı konuşma ile 10 milyondan fazla izlenen Kahramanmaraşlı 75 yaşındaki Mehmet Yiyen, Andırın ilçesinde tekrar ortaya çıkarak çağrısını yineledi. Bu zamana kadar 3 evlilik yapan 75’lik dede, 4’üncü evliliği için iman dolu biriyle yapmak istediğini belirtti.

75 yaşındaki Mehmet Yiyen, verdiği cevaplar ile bir anda tüm sosyal medya sitelerinde konuşulur oldu. 26 saniyelik video, o kadar çok beğenildi ki, 10 milyondan fazla izlenme oranı aldı. Tüm blok sayfaların yanı sıra, büyük kitleleri elinde bulunduran instagram sayfaları Mehmet dedeyi paylaştı.

İŞTE O VİDEO - TIKLA

ALIŞVERİŞ İÇİN GELDİ

Andırın ilçesinde oturan Mehmet Yiyen, geçen yıl şehir merkezine alışveriş yapmak için geldiği esnada verdiği röportaj ile bir anda ilgi odağı oldu. Mehmet Yiyen kendine sorulan bir birleşme olduğu zaman şehir için siz ne istersiniz sorusuna: “Benim hanımım öldü. Ben bir hanım almak isterim. Başka yatırımın gereği yok bana. Bana 50-55 yaşında bir hanım lazım. Ev hanımı olacak” demişti.

ANDIRINDA ORTAYA ÇIKTI

Önceki gün AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın Andırın ziyareti esnasında basın mensupları tarafından fark edilen Mehmet dede çağrısını yineledi. Bu sefer evlenmek istediği hanımın bir ayağının topal bir gözünün kör olmasının önemli olmadığını belirten Mehmet Dede: “Mustafa bey iyi günler. Trabzon caddesinde beni konuşturdun. Maalesef ki hiç hanım bulmadın. 50-55 yaşında hanım bulmayı söz vermiştiniz. Ne yazık ki hiç olmadı. Ne konuşacağımı neler tasvip edeceğimi bilmiyorum. Hanım 50-55 yaşında bir ayağı topal olsun, bir kolu çolak olsun, ama içerisi iman dolu olsun. Gün görmüş olsun. Acı- tatlı yemiş olsun, insanlık dolu olsun. Çirkinliği hiç önemli değil” dedi