Kahramanmaraş'ta aynı aileden 4 kişinin koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmesi büyük üzüntüye neden oldu. Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde 88 yaşındaki Musa Avcı, 78 yaşındaki eşi Esma Avcı, 51 yaşındaki kızı Nurdan Avcı ve damadı 61 yaşındaki Mehmet Temiz koronavirüsten hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde yaşayan Musa Avcı 3 ay kadar önce rahatsızlandı Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki özel bir hastaneye giderek muayene oldu. Daha sonra yine Kadirli'de yaşayan kızı Nurdan Avcı'nın (51) yanına giden ve orada kalan Musa Avcı yeniden rahatsızlandı ve hastaneye kaldıırldı. Yapılan testte Covid-19 testi pozitif çıkan Musa Avcı hastaneye kaldıırldı. Hastanede tedavi altına alınan Musa Avcı hayatını kaybetti.

Musa Avcı'nın hayatını kaybetmesinin ardından önce 78 yaşındaki eşi Esma Avcı, 51 yaşındaki kızı Nurdan Avcı ve damadı 61 yaşındaki Mehmet Temiz koronavirüse yakalandı. Kısa süre içerisinde de üçü de hayatlarını kaybettiler.Anne ile kızı ve damadının ise Mayıs ayında hayatlarını kaybettiği öğrenildi..