Kahramanmaraş'ta aynı gün aynı yerde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında bir kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Her iki kazanın da otomobillerin mıcır kapılması sonucu meydana geldiği öğrenildi. Bu iki büyük kazanın dışında aynı bölgeden başka kaza haberleri de geliyor. Başka felaketlerin yaşanmaması için çok acil tedbir alınması gerekiyor. İşte dün meydana gelen iki büyük trafik kazasının detayları:

Kahramanmaraş'ta trafik kazası: 1 ölü, 6 yaralı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Sibel Alabacak (26) yönetimindeki 06 EU 568 plakalı otomobil, Pazarcık-Gölbaşı karayolu Şallıuşağı Mahallesi'nde, mucurlu yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Kazada, Zeynep Alabacak (61) olay yerinde hayatını kaybetti.

Otomobilde sıkışan sürücü Sibel, Büşra (2), Zeynep (5) ve Hasan Alabacak (29) ile Emine Ulama (57) ve Hüsne Caner (63), Büyükşehir Belediyesi itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerince çıkartıldı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından, Pazarcık Devlet Hastanesine kaldırıldı.

BU TRAFİK KAZASININ FOTOĞRAFLARI

Mıcıra kapılan otomobil takla attı: 2 yaralı 

Kahramanmaraş’ta mıcıra kapılan otomobil takla attı. Kazada 2 kişi yaralanırken otomobiller kullanılamaz hale geldi. 
Kaza, Kahramanmaraş-Adıyaman yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Oğuzhan Arıcı (32) yönetimindeki 07 CA 754 plakalı otomobil, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinden Adıyaman istikametine giderken D-360 karayolunda mıcıra kapıldı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla atarak karşı şeritte Kahramanmaraş istikametine seyir halinde olan Şeref Yurdagül yönetimindeki plakası belirlenemeyen otomobile çarptı. 
Kazada her iki otomobil de hurdaya döndü. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücüler Pazarcık Devlet Hastanesine kaldırıldı.