Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Karacasu civarında bir fabrikada yangın çıktı. Alevlerin göklere yükseldiği yangın şehrin her tarafından görülürken itfaiye yangına müdahale etti.

Kahramanmaraş'ta bugün öğleden sonra Dulkadiroğlu ilçesi Gaziantep yolu üzeri Karacasu civarındaki bir fabrikada çıkan yangın kısa zamanda büyüdü ve fabrikanın tammaını sardı. Alevler göklere yükselirken itfaiye ekipleri kısa zamanda müdahale etti. Söndürme çalışmaları güçlükle devam ederken itfaiye ekipleri de zor anlar yaşıyor.

İçeride kalan olup olmadığı şimdilik bilinmiyor. 

Konuyla ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor.

Yangının daha da büyüdüğü ve itfaiyenin etkisiz kaldığı haberleri geliyor.

GÜNCELLEME

KAHRAMANMARAŞ'ta tekstil fabrikasında yangın çıktı. Çıkan duman şehrin birçok noktasından görülürken, yangına Kahramanmaraş Büyükşehir İtfaiyesi ile Orman Bölge Müdürlüğü itfaiyesi müdahale ediyor.

Merkez Dulkadiroğlu ilçesi Karacasu Kırım Mahallesi'ndeki tekstil fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nca fabrika çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangının kısa sürede büyümesi nedeniyle Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı itfaiye ekipleri de fabrikaya sevk edildi.

Havadan yangın söndürme helikopterinin de müdahale ettiği yangının kontrol altına almak için ekiplerin çalışması devam ediyor.

KORKUNÇ YANGINDAN FOTOĞRAFLAR