Kurtoğlu, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu ve AFAD İl Müdürü Mustafa Gülteki ile Haydarbey Mahallesi'nde inşaatı devam eden İshakoğlu Ali Rıza Efendi Camisi'ne gelerek incelemelerde bulundu.
Vali Yardımcısı Kurtoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, cami inşaatının kubbe kısmının çökmesi sonucu üzücü olayın meydana geldiğini belirtti.

İlk belirlemelere göre hayatını kaybeden kimsenin olmadığını dile getiren Kurtoğlu, şöyle konuştu:

"Göçükte 6 işçimiz yaralandı. Hayati tehlikelerinin bulunmadığı söylendi ama takip ediyoruz. Her ihtimale karşı AFAD ve itfaiye ekiplerimiz şu anda arama çalışmalarına devam ediyor. Cami kubbesinin iskelesinin çökmesi sonucu meydana geldiği belirtiliyor. Ancak araştırmalar devam ediyor."

Olayı gören Mehmet Kazıcı ise yolun karşısındaki iş yerinde cami inşaatını izlerken olayın yaşandığını ve 3 kişiyi göçük altından çıkardıklarını anlattı.

CAMİ İNŞAATINDA GÖÇÜK FOTO GALERİ

Göçük altında kalan işçiler Zafer Özer, İsmail Akdere, Necati Gül, Muhsin Gözüela, Suriye uyruklu Abdulkerim Haje ile ismi öğrenilemeyen işçinin, Necip Fazıl Şehir ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Araştırma ve Uygulama hastanelerindeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

 AFAD, itfaiye ve polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi sürüyor.