Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerine serpiştirilen kavşaklar gerek çiçekleri gerekse peyzaj düzenlemeleri ile adeta göz kamaştırıyor.

HABER FOTOĞRAFLARI - TIKLA

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Gayberli Kavşağı, Karamanlı Kavşağı Tekerek Kavşağı, Sümbüllü Kavşağı,  Madalyalı Kavşak gibi kavşaklarda yapılan kavşak ve refüj düzenlemelerinde çiçeklerle bezeme ve peyzaj düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor.

Kavşaklarda başta lale ve sümbül olmak üzere dikilen mevsimlik çiçekler ve peyzaj düzenlemeleri şehrin genelinde rengarenk bir görüntü veriyor.

Akdeniz bölgesinin parlayan yıldızı Kahramanmaraş’ın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri ile hem çehresi değişiyor hem de kıskanılacak görüntülere sahne oluyor.

Akıllı kavşak düzenlemeleri ile trafikte yaşanan tıkanıklığı gideren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kavşaklarda yaptığı peyzaj düzenlemeleri ile de göz kamaştırıyor.

Kavşaklarda yapılan peyzaj düzenleme çalışmalarında ise kavşaklara yerleştirilen figürlerde ayrıca ilgi odağı oluyor.

Madalyalı Kavşak’ta dikilen İstiklal Madalyası Anıtı, Kahramanmaraş’ın İstiklal mücadelesinde gösterdiği kahramanlığını simgeliyor. Gayberli Kavşağında yapılan düzenlemede ise kavşak içerisine yerleştirilen ay-yıldız bayrağımızı simgelerken, etrafına serpiştirilen 15 adet kuş ise 15 Temmuz’u simgeliyor.

Sümbüllü Bulvarı başlangıcında yer alan Sümbüllü Kavşağı’nda Sümbül anıtı ise görenlerin ilgi odağı oluyor.

Karamanlı Kavşağı’nda dikilen ‘Yükselen Değer Güçlü Türkiye’ Anıtı ise ülkemizin sürekli yükselen gücünü simgeliyor.