Kahramanmaraş 6 Haziran 2018 tarihinde dehşet verici bir cinayete tanıklık etmişti. Trabzon Caddesi üzerindeki bir lokantanın ikinci katında bir kişi, masada yemek yiyen başka bir kişiye önce silahla ateş açmış, daha sonra çekiçle onlarca defa vurarak ağır yaralamıştı. Haber46'da yayınlanan görüntüde karşısındaki kişiye çekiçle dakikalarca vuran kişiyi kimse engellememişti. 

Çevik Kuvvet ve ÖZel Harekat Polislerinin müdahale ettiği olay güçlükle durdurulmuştu. Polisin ve sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından yaralı şahıs sedyeyle ambulansa götürülürken vatandaşlar tarafından linç edilmek istenmişti. 

Olay sonrası polisin göz altına aldığı şahıs Kadir Işık bir gün sonra tutklanırken, hastaneye kaldırılan yaralı Tamer Çetin ise hayatını kaybetmişti.

Kadir Işık hakkında Kahramanmarai 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde kasten adam öldürme suçlamasıyla açılan davada mahkeme kararını verdi. Kızını taciz ettiği iddiasıyla Tamer Çetin'i öldüren Kadir Işık'a nahkeme önce müebbet hapis cezası verdi. Mahkeme heyeti daha sonra cinayetin haksız tahrik altında işlendiğine hükmederek cezayı 12 yıl 1 aya indirdi.

OLAYIN KAN DONDURAN GÖRÜNTÜLERİ TIKLA İZLE