Kahramanmaraş'ta daha önce de maske takmadığı için polisle tartışan ve karakola götürülen, kuafördeki tartışma görüntüleri ortaya çıkan genç kadın bu defa da otobüste yolcularla tartıştı.

Belediye Otobüsünde yolcularla tartışan kadın daha önce olduğu gibi yine arkadaşına telefonla ulaşarak destek istedi. Aynı kadın pandemi döneminde 3-4 defa daha haber olmuş ve görüntüleri büyük tepki çekmişti.

Görüntülerde olayın neden çıktığı anlaşılamazken tartışılan kadının maske taktığı görüldü. Kadının "Sizden mi öğreneceğim terbiyeyi. Siz de haddinizi bileceksiniz" sözleri dikkat çekti.

HABER46'NIN YORUMU

Özellikle polisle maske yüzünden yaptığı tartışmada ne kadar haksız olduğunu düşünsek de, söz konusu kadının psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca genç kadının şehirde herkes tarafından tanınması dolayısıyla üzerine çok fazla gidilme ihtimalinin değerlendirilmesini istiyoruz.

Genç bir kadının, hatalı da olsa bu şekilde linçe mazur kalmasını uygun bulmuyoruz. İstenmeyen sonuçların ortaya çıkmaması açısından daha insani ve yapıcı yaklaşılması taraftarıyız.