Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarına yönelik operasyonda 4 şüpheli şahıs takip edilerek sokak arasında uyuşturucu madde satarken polis tarafından suçüstü yakalandı. 

09 Ocak 2018 günü  saat 16.30'da Narkotik Şubeye Bağlı Polis Ekipleri Bahçelievler Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerinde uyuşturucu madde satmaya çalışan bir otomobili takibe aldı. Iki ayrı kullanıcı şahsa eroin ve metamfetamin maddesi sattığı tespit edilen araca operasyon yapılarak, içerisinde bulunan uyuşturucu satıcısı 4 kişi yakalandı.

Neslihan S. isimli şahsın üzerinden bir miktar metamfetamin ve esrar maddesi ile 2085 tl para, Mahmut Z. isimli şahıstan eroin maddesi ile 700 tl para, Emrah D. üzerinden 475 tl ve Ziya E. isimli şahıstan 465 tl para ele geçirildi. Uyuşturucu ticaretinden elde edilen 3.725 tl paraya el konuldu. Operasyonda

Satışa hazır 3 paket halinde 3,73 gram eroin, 2 paket 0,60 gram metamfetamin ve 1 paket 1,76 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Yakalanan şahısların ara araçla gelecek ara sokaklara dağılıp alıcı şahıslar ile buluştuğu ve sokaklarda uyusturucu sattıkları iddia edildi.

4 şüpheli uyusturucu ticareti suçundan gözaltına alındı.