Sosyal medya hesabından açıklama yapan Mehmet Cansever, formadan gelecek olan parayı ise koronavirüs nedeniyle vefat eden görev şehidi sağlık görevlisinin ailesine bağışlayacağını belirtti.

Mehmet Cansever açıklamasında “Geliri Tamamen Covitten Vefat Eden Görev Şehidimizin Ailesine Bağışlanmak Üzere satlık forma.

Bir anda Ummadığım şekilde ülke gündemine oturan paylaşımdan sonra, çok güzel bir teklif geldi bir dostumdan, yazdıklarını noktasına dokunmadan paylaşıyorum.

" Değerli Kardeşim, Yüreğine, Kalemine Sağlık, Sen biz sağlık çalışanlarının sesi olurken, O ıslanmış forma da, covit ile mücadelemizin simgesi oldu. Bu süreçte birçok arkadaşımızı kaybettik. O forma açık arttırma ile satılsın, geliri bir ailemize azda olsa destek olsun."
 Banada düşen eyvallah demek, Geride bıraktığı emanetimiz olan şehitlerimize bir faydam dokunursa ne mutlu bana.

Gurur duyarım, onur duyarım.

Geliri Mesai Arkadaşım, Görev Şehidi Sağlık Memuru abimizin Ailesine Bağışlanmak Üzere, Bu resimde Üzerimde Gördüğünüz Forma Satılıktır.

20 Ağustos 2020 saat 23:59 a kadar en yüksek fiyatı veren arkadaşa verilecektir.

Tekliflerinizi 0553 616 09 81 numaralı telefonuma watsaptan iletebilirsiniz. Yorumlarda yoğunluk olabileceğinden dolayı watsaptan irtibat kuralım. Belirli Zamanlarda verilen en yüksek fiyat Güncel bir sekilde Hesabımdan duyurulacaktır. Formayı Alan arkadaş ve verdiği teklif buradan paylaşılacaktır. Hayır İşi bu lütfen ciddi kişiler irtibat kursun.

Not: Bu bir bağış kampanyası değildir, benim olan birşeyi en yüksek fiyat veren bir kişiye satıp, o parayı aileye vereceğim. Yanlış anlaşılma olmasın lütfen !!!!

Ne yapsak azdır, bir can yaşatmak için, can veren bu insanlara, Sevgi Ve Saygılarımla Mehmet CANSEVER “