Kahramanmaraş'ta seyahat kısıtlamasının kaldırılmasının ardından sokağa çıkma yasağının kaldırılıp kaldıırlmadığı tam bir muamma haline geldi. Ulusal sitelerin tamamında kaldırıldı şeklinde haber yapılırken Kahramanmaraş Valiliği'nden bu konuda haber gelmedi.

Cihat Sezal: Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı

Ak parti Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal sosyal medyadan yaptığı açıklamada sokağa çıkma yasağının kaldırıdlığını ifade etti. İşte Cihat Sezal'ın Açıklaması:

Kahramanmaraş için şehir giriş-çıkış kısıtlamaları kalktı. Dolayısıyla sokağa çıkma yasağı da uygulanmayacak. Lütfen tedbiri elden bırakmayalım. Kazanımlarımızı

kaybetmeyelim

Hürriyet Gazetesi'nin Haberi:

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI HANGİ İLLERDE?

Sokağa çıkma yasağı ise, seyahat yasağının devam ettiği Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak'ta uygulanacak.

Sözcü Gazetesinin Yazısı

4 GÜNLÜK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI HANGİ İLLERDE?

Sokağa çıkma yasağı ise, seyahat yasağının devam ettiği Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak’ta uygulanacak.

Hürriyet Gazetesinin Haberi

HANGİ İLLERDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün 9 ilde daha seyahat yasağının kaldırıldığını belirtmişti bu nedenle Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak illerinde sokağa çıkma yasaklarının devam etmesi bekleniyor. Ayrıntılı bilgi ise İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi sonrası belli olacak. (Not: Genelgede bu konuda açıklayıcı bilgi verilmedi)