Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, çift şeritli yoldan karşı şeride geçmesi sonucu TIR'la çarpıştı. Kazada bir çocuk kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Göksun Kayseri kara yolu 17. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Emine Maviş (37) yönetimindeki 38 ZP 886 plakalı otomobil, Kayseri istikametinden Göksun istikametine seyir halindeyken bilinmeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetti. Karşı şeride yönelen otomobil, karşı istikametten gelen 19 DE 040 plakalı 'Toz kömür' yüklü TIR'la çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç savrularak yola devrildi. Kazada sürücü ve aynı araç içerisinde bulunan Komiser yardımcısı eşi Adem Maviş (39), çocukları Mustafa(13) ve Almina Maviş (8) yaralanırken, 4 yaşındaki Harun Maviş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar olay yerine çağrılan Ambulanslarla Göksun Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olduğu belirtilen 13 yaşındaki Mustafa Maviş Kahramanmaraş Yörük Selim Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Diğer yaralıların Göksun Devlet Hastanesinde tedavileri sürdüğü ve durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, kazada yaralanan Adem Maviş'in Göksun İlçe Emniyet Müdürlüğünde Komiser Yardımcısı olarak görev yaptığı ve memleketi Kayseri'den izinden döndüğü öğrenildi.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.