KAYSERİ (AA) - Kayseri heyeti, daha sonra, parti genel merkezinde Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Özhaseki, burada yaptığı konuşmada, “Kaderde hemşehrilerime genel merkezde karavanada mantı ikramında bulunmak varmış. Tesadüfün ancak bu kadarı olur. Mantının üstatlarına mantı ikramında bulunduk. Tabii sizler de bilirsiniz ki mantının üstatlarına, mantı beğendirmek bir hayli zordur” dedi.

Melikgazi İlçe Teşkilatının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Özhaseki, “Biz, her zaman hemşehrilerimizin yanındayız ve yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Gönlümüzde hemşehrilerime sonuna kadar yer var. Onların yerleri biz de hep ayrı. Bugün hemşehrilerimizin ziyaretleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Ankara’da memleket havası yaşatan misafirlerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Sıddık Sami Kadıoğlu ise Ankara’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Başkanımızı makamında ziyaret ettik. Kendilerine başarılar diledik. Bizleri burada ağırladıkları için Başkanımız Mehmet Özhaseki’ye çok teşekkür ediyoruz. Allah güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin, duasını eksik etmiyoruz.” diye konuştu.