İKİ GİRİŞ-ÇIKIŞLI OLACAK

ARASA OTOPARK'I FOTOĞRAFLARI - TIKLA

Şehrin merkezinde toplam 1500 araç kapasiteli, 40 bin metrekare inşaat alanı olan, içerisinde engelli park alanları, elektronik park göstergeleri, kameralı güvenliği, mescidi, yağlama yıkama bölümü olacak olan otoparkta aynı zamanda Şazibey camii yol kotundan ve alt yol kotundan giriş- çıkışı yapılacak.

MODERN MİMARİYE SAHİP OLACAK

Modern mimari yapıya sahip olan otoparkta araç giriş çıkışları, araç tanıma sistemleri her katta dolu boş otopark sayısı gibi modern özelliklere sahip olacak. Şehrin merkezinde nizami olarak araç park edildiği zaman toplam 1500 araç kapasiteli, 40 bin metrekare inşaat alanı olan, içerisinde engelli park alanları, elektronik park göstergeleri, kameralı güvenliği, mescidi, yağlama yıkama bölümü olacak olan otoparkta aynı zamanda Şazibey camii yol kotundan ve alt yol kotundan giriş- çıkışı yapılacak.

Tasarım olarak araçların hızlı şekilde dolup-boşalma sistemine göre ve son katı meydan olabilecek şekilde dizayn ediliyor.

3 BLOKTA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Arasa Otopark A, B ve C olmak üzere üç bloktan oluşmakta olup, A, B ve C blokları 4’er katlı, blokların rampaları ise beş katlı olarak yapıldı.

İnşaat çalışmalarında sona gelinen Arasa Çok katlı otoparkta bir taraftan da dış giydirme çalışmaları başladı