Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığının 62 zanlı hakkında yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Kahramanmaraş, İstanbul, Ankara ve Adana'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 25 kişi adliyeye sevk edildi.
Cumhuriyet Savcılığında ifadeleri alınan eski Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın da aralarında bulunduğu 9 kişi serbest bırakılırken, mahkemeye sevk edilen 25 kişiden 9'u tutuklandı. Diğer 7 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Öte yandan soruşturma kapsamında gözaltına alınan bazı şüpheliler, FETÖ/PDY örgütüne yakın avukatlara kendilerini savunmasını istemeyerek, tepki gösterdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığının 62 zanlı hakkında yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında önceki gün Kahramanmaraş, İstanbul, Ankara ve Adana'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlemiş, aralarında eski Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, eski Kahramanmaraş Lider İş Adamları Derneği (KALİDA) Başkanı Osman Gemci, bazı iş adamları ve dernek yöneticilerinin de bulunduğu 51 kişi gözaltına alınmıştı.