Kahramanmaraş’ta Kahraman polisimizi haince şehit eden Muhammet Karataş’ın yakınları olayı en başından itibaren kamuoyuna doğru bir şekilde duyuran HABER46 Genel Yayın Yönetmeni Furkan Çam’ı telefonla arayarak tehdit etti. Sabah saatlerinden itibaren sürekli olarak aranan ve tehdit edilen Gazeteci Furkan Çam, hiçbir korkusunun olmadığını, kamu menfaati için canını seve seve vereceğini söyledi.

Kahramanmaraş'ın yerel haber sitelerinden Haber 46, önceki gün haince polisimizi şehit eden Muhamet Karataş’ın haberini en baştan bu yana doğru bir şekilde duyurmuştu. Sabah 11’den öğleden sonra 16:00’ kadar seri şekilde kamuoyunu bilgilendiren Haber 46’ya çirkin tehdit geldi. Hem katil zanlısı hem de polis katili olan ve etkisiz hale getirilen Muhammet Karataş’ın ailesi Haber 46 Yönetim Kurulu Başkanı Furkan Çam’ı tehdit etti. "Senin adresini biliyoruz, seni öldüreceğiz" şeklinde tehditler savuran hainin yakınları ağır küfürler etti. Hainin ailesi tarafından tehdit edilen Çam ise aynı üslup ile zanlının ailesine karşılık verdi.

BİZ KİMSENİN TEHDİDİNE BOYUN EĞMEYİZ HELE HELE POLİS KATİLERİNİN ASLA 

Furkan Çam tehdit edilmesi ile ilgili yaptığı açıklamada: “O hain ve hainin ailesi şunu bilsin ki, Haber 46 kimsenin güdümünde değil. Polis katillerinin  tehdidiyle geri adım atacak, haberi kaldıracak değiliz. Hele hele, buraya gelip "biz cenazemizi aldık, kimse birşey yapamaz" deyip beni ve neznimde halkı kimse tehdit edemez. Bildiğimiz yoldan yürümeye devam ediyoruz. Muhammet Karataş’ı silahıyla etkisiz hale getiren abimiz gibi, bu şehirde binlerce kahraman var. Haber46'nın suçla ve suçlularla hele hele polis katilleriyle mücadelesi gazetecilik etiği çerçevesinde devam edecektir. Bu vesileyle Kahraman şehit polismiz Barış Göl'e tekrar Allah'tan rahmet, yakınlarına, emniyet camiasına ve Kahramanmaraş halkına baş sağlığı diliyorum. Her zaman devletimizin, polisimizin, askerimizin, halkımızın yanındayız ve yanında durmaya devam edeceğiz."