Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Kahramanmaraş-Ankara arası uçak seferleri haftanın her günü yapılacağı müjdesini verdi.

Son dönemde Kahramanmaraş’la ilgili her türlü hizmeti ve yatırımları yakından takip eden milletvekillerinden bir müjdeli haber daha geldi. Daha önce kentin eğitiminden ulaşımına birçok farklı konuda müjdeler veren AK Partili Mehmet Uğur Dilipak ulaşım konusunda yine bir müjdeli haber daha verdi.

Ankara’ya Sabah Akşam Yedi Gün Uçak Var

Kahramanmaraş-Ankara uçak seferleri haftanın yedi günü sabah gidiş ve akşam geliş olmak üzere yeniden düzenlendiği müjdesini veren Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak yaptığı açıklamada;  “Kahramanmaraş-Ankara uçak seferleri haftanın yedi günü düzenlenecek. Böylece Kahramanmaraşlılar Ankara’daki günü birlik işlerini sabah gidip akşam gelerek yapabilecekler. Ayrıca haftanın yedi günü uçakla Ankara’ya gidip gelebilecekler.  

İstanbul Uçuşları da Yeniden Düzenlenecek

Halkımız şimdi İstanbul uçuşlarını soracak İstanbul uçuşlarına düzenleme yeni havaalanı terminal binası faaliyette geçince olacak inşallah. İstanbul uçuşları şu anki havaalanı terminalinin bazı teknik kriterleri sebebi ile gerçekleştirilmiyor. Yeni havaalanı terminal binasında bu sıkıntılar çözüleceği için İstanbul uçuşları o zaman düzenlenecek inşallah.  Kahramanmaraşlımız her şeyin en iyisine layıktır. Kahramanmaraş’a gelen her yatırım ve projede başta liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, başbakanımız Binali Yıldırım’a, Milletvekillerimize olmak üzere emeği geçen tüm Ak parti ailemize teşekkürü bir borç biliriz.” Dedi.