Kahramanmaraş ili Onikişubat ilçesi Tekerek yolunda Eski İlçe Emniyet Müdürlüğü civarında bu sabah saat 09:00 civarında motosikletle giden bir genç yolun karşısından geçmeye çalışan yayaya çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ve çarptığı kişi ağır şekilde yaralandı.

25-30  yaşlarındaki Motosiklet sürücüsünün kask taktığı ve kaskının fırlayarak gittiği kendisinin motordan 5-6 metre uzağa fırladığı görüldü. Motosikletin çarptığı 50-60 yaş aralığındaki kişi ve motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralanırken ilk müdahbale iş yerlerine gitmekte olan bazı sağlıkçılar tarafından yapıldı.

Kısa sürede olay yerine gelen iki ambulansta bulunan sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıları hastanelere kaldırdı. 

Bu arada yaralı olan yayaının oğlunun feryatları ise çevrede bulunanları yüreklerini dağladı. Kazayı gören bazı kişilerin ise ağladıkları gözlemlendi.

HABER FOTOĞRAFLARI

GÜNCELLEME

Kahramanmaraş’ta meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi ağır yaralandı.
Alınan bilgiye göre, M.A. (30) idaresindeki 46 ABK 970 plakalı motosiklet, İsmet Karaokur bulvarı üzerinde seyir halindeyken yaya geçidinde bulunan D.K. (62) çarptı. 
Çarpmanın etkisiyle birlikte motosiklet sürücüsü her iki kişide yol üzerinde savruldu. 
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
112 Acil Servis ekiplerince Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Eğitim, Sağlık ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi.