Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla "Askıda Ekmek Projesi" başlattı.

Milletimizin her türlü zorluğun üstesinden birlik ve beraberlik sayesinde geldiğini ifade eden Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış: "Milletimizin arasında birlik, yardımlaşma ve dayanışma kültürünün artırılması adına, “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” anlayışı doğrultusunda, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in talimatlarıyla “Askıda Ekmek Projesini” başlatmış bulunmaktayız. Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizi kendine bir ekmek alırken bir ekmekte askıya bırakmaya davet ediyoruz." Dedi.

Paylaştıkça Çoğalacağız!

Kayış: "Hem unutulmaya yüz tutmuş geleneklerimizi hatırlatmanın güzelliğini tadıyor, hem de paylaşma duygusunu bir nebze olsun uyandırabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bir olabilmek için birbirimizi anlamak gerektiğine inanıyor ve bu yüzden diyoruz ki ulaşamadığımız tek kişi kalmayıncaya kadar paylaşacağız. Kahramanmaraşlı hemşerilerimizle yardımlaşacağız. Bizler paylaştıkça çoğalacağız." İfadelerini kullandı.

Hemşerilerimiz Duyarlı Olduklarını Gösterecektir!

Geleneklerine bağlı kalacaklarını dile getiren İl Başkanı: "Bizim geleneklerimiz paylaşmaya ve yardımlaşmaya son derece önem vermiştir. Bizler dünden bugüne gelenekleriyle yaşamış bir toplum olduk. Paylaşmaya dayanışmaya, yardımlaşmaya önem veren bir kültürümüz var ve biz bu kültürü milletimiz arasında yaymak için elimizden geleni yapacağız. Biliyoruz ki Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz de bu konuda duyarlı olduklarını ortaya koyacak ve "Askıda Ekmek" projemize destek vererek ulaşılamadık hiç kimse bırakmayacaktır. Unutmayalım ki duyarlı olduğunuz kadar yararlı olabilirsiniz." Şeklinde sözlerine son verdi.